Om oss

Cash2you Nordic AB är ett konsumentkreditinstitut med tillstånd hos Finansinspektionen. Vi är annorlunda jämfört med många andra långivare eftersom vi framförallt tittar på din framtida betalningsförmåga istället för din historik när vi gör vår kreditbedömning.

Vi tror på människans förmåga att ta sig igenom svårigheter och att komma igen starkare än tidigare. Detta gör att vi också är  trygga med att låna ut pengar även om det förekommer tidigare betalningssvårigheter som gett en betalningsanmärkning eller ett utmätningsförsök vid något tillfälle. Vi tittar på hur det ser ut idag och framåt, inte hur det såg ut igår och bakåt.

Vi tycker att en kredit ska hanteras på ett modernt sätt - därför har vi jobbat fram en process som enkelt tar dig igenom de olika momenten i vår låneansökan där du bara behöver din dator, surfplatta eller telefon. Självklart kan du signera digitalt. Du har så mycket eller lite kontakt med oss via telefon eller mail som du själv vill.

Vi ser det traditionella kreditsystemet, där en betalningsanmärkning eller ojämn inkomst diskvalificerar fullt kapabla människor från att ta ett lån när man behöver det, som otidsenligt och på väg att försvinna - världen ser inte ut som den gjorde för trettio år sedan.

Därför är du, oavsett hur din historik ser ut, välkommen med din låneansökan till oss!

Lånprocessen

Ansök om lån

Ansök om lån

Läs mer
Bli godkänd

Bli godkänd

Läs mer
Få dina pengar

Få dina pengar

Läs mer
Enkel återbetalning

Enkel återbetalning

Läs mer